All aktivitet gjennopptas fra 07/12-20

Postet av Gruben Idrettslag den 5. Des 2020

Fra Mandag 07/12 kan vi gjenoppta all aktivitet i klubben. Gå inn på Koronainformasjonssiden

for å finne oppdaterte retningslinjer, samt regler for hver enkelt hall.

Mvh Styret.

All aktivitet starter opp 7. Desember.

Postet av Gruben Idrettslag den 4. Des 2020

Fra den 7. Desember gjennopptas all aktivitet i Gruben IL. Se oppdatert Coronainformasjon for gjeldende retningslinjer og regler for hver enkelt hall. Smitteoppblomstringen de siste måneder har vist hvor viktig det er med smittesporing, derfor håper vi at alle vil være flinke til å føre deltagerlister på treningene.

Mvh Styret.

Avlysing av all aktivitet i Gruben IL.

Postet av Gruben Idrettslag den 2. Nov 2020

Hei. På dagens pressekonferanse, ber Frode Berg (kommunelege) om at all aktivitet og alle arrangementer avlyses ut uke 45, i første omgang. Gruben IL imøteser selvfølgelig dette, og avlyser derfor all planlagt aktivitet ut uka.

Videre følger vi situasjonen tett, og oppstart vil skje i tråd med kommunens anbefalinger. Det vil si at aktivitetsstoppen også kan bli utvidet utover uke 45.  Ingen oppstart av trening før klubben har gitt beskjed om at det er ok.

Styret i Gruben IL.

Trenermøte Fotball.

Postet av Gruben Idrettslag den 22. Okt 2020

TRENERMØTE

Søndag 25/10-20 KL 18.00

Vi kjører en liten samling for alle trenere i GIL.

Møtet avholdes på Park 22

Håper alle tar seg tid til å møte.

Blir info om akademi, bylag og RFK sin fremtidsplan på guttesiden.

Samarbeidsavtalen gjennomgås

Opplæring i FIKS