Oppstart barne, ungdomsfotball og handball vedtatt.

Postet av Gruben Idrettslag den 26. Apr 2020

oppdatert 23/05-2020

Den 17/05-2020 vedtok styret å starte opp handball igjen.

Den 12/05-2020 vedtok styret at det kan startes opp med fotball igjen.

Alle lag vil få info og innføring i retningslinjer.

Det ble den 11/05-2020 avholdt et kurs i smittevern-vennlige øvelser, der representanter fra alle lag deltok.

For å kan trene fotball og handball, er det en del krav og retningslinjer som må følges.

Se retningslinjer og veiledere.

FOTBALL:

Korona- veileder trenere..pdf

Korona- veileder spillere.pdf

Korona- ansvarlig veileder.pdf

Sjekkliste-organisert-trening barnefotball.pdf

Sjekkliste-organisert-trening ungdomsfotball.pdf

Sjekkliste-organisert-trening ungdomsfotball.docx (redigerbar liste i wordformat)

HANDBALL:

Korona veileder generell Handball.docx

Korona veileder Korona-ansvarlig Handball.docx

Korona veileder SPILLER Handball.docx

Korona veileder Trener Handball.docx

Vi følger med på hva som vedtas fra storting, og hvilke anbefalinger som kommer fra NFF. Retningslinjer kan endres fortløpende.

Selv om klubben vedtar at man kan starte opp organiserte økter må dette være frivillig for trener, spiller og foreldre. Om det medfører at et lag ikke kan starte opp trening i mangel på utøvere eller trenere, så skal det aksepteres av medspillere, foreldre, trenere og klubb. Betydningen av smitte kan være svært alvorlig for enkelte, og selv om myndighetene har lettet på restriksjonene så betyr det ikke at smittefaren er over. Derfor skal hver enkelt sin avgjørelse respekteres.

Styret i Gruben IL.

Årsmøte utsatt.

Postet av Gruben Idrettslag den 12. Mar 2020

OBS

Pga nye retningslinjer i forhold til smittefare avlyses årsmøtet i Gruben IL på ubestemt tid. Nærmere beskjed kommer.

Styret Gruben IL