INFORMASJON KORONA.

Postet av Gruben Idrettslag den 26. Apr 2020

oppdatert 02/11-2020

(oppdatert registreringsskjema og Korona-ansvarlig Fotball)

For å kunne trene fotball og handball, er det en del krav og retningslinjer som må følges.

Se retningslinjer og fyll ut sjekkliste etter hver treningsøkt. Dette for å gjøre det enkelt med smittesporing.

Sjekkliste-organisert-trening Gruben IL (1).docx

retningslinjer GIL 12 okt 20.pdf

Korona-ansvarlig Fotball: Kine Valrygg. mob: 916 85 794

Korona-ansvarlig Handball: Mona Bolin. mob: 990 31 343

Vi følger med på hva som vedtas fra storting, hvilke anbefalinger som kommer fra NIF, samt anbefalinger som kommer fra kommunelege. Retningslinjer kan endres fortløpende.

Selv om klubben vedtar at man kan starte opp organiserte økter må dette være frivillig for trener, spiller og foreldre. Om det medfører at et lag ikke kan starte opp trening i mangel på utøvere eller trenere, så skal det aksepteres av medspillere, foreldre, trenere og klubb. Betydningen av smitte kan være svært alvorlig for enkelte, og selv om myndighetene har lettet på restriksjonene så betyr det ikke at smittefaren er over. Derfor skal hver enkelt sin avgjørelse respekteres.

Styret i Gruben IL.