Registrering i MinIdrett

Postet av Gruben Idrettslag den 13. Feb 2015

Alle medlemmer i Gruben IL må melde seg inn via MinIdrett (https://minidrett.nif.no).

MinIdrett er en løsning utarbeidet av Norges Idrettsforbund. Systemet tar hånd om medlemsregister og gir mulighet til online betaling av avgifter knyttet til idrett. En profil i MinIdrett gir utøvere, trenerer og andre medlemmer en oversikt over alle aktiviteter og funksjoner man har i idretten i Norge.

Knyttes opp mot klubb
Inne i MinIdrett må brukerene selv knytte seg opp mot den klubben de er medlem i. Hvis man driver to idretter i to forskjellige klubber, har man her muligheten til å få oversikt over all informasjon samlet på ett sted. For foresatte med flere barn, er det også en fordel å lage en egen profil på MinIdrett, og knytte sin profil opp mot sine barn. Da vil de foresatte få samlet all informasjon og avgifter knyttet til alle barn. Det er ikke nødvendig for den foresatte å melde seg inn i noen klubb for å ha en profil i MinIdrett. Det vil i praksis si at en foresatt får oversikt over sine barns informasjon og avgifter, men trenger ikke selv å være medlem av klubben(e), og betale egen avgift.

Viktig for de aktive
Forsikring er pålagt for å kunne drive organisert idrett i et idrettslag. Disse forsikringene er i veldig mange tilfeller gratis for utøvere. Kravet for å være forsikret er at man er medlem i idrettslaget der man utøver idrett.

Viktig for klubben
Ved tildeling av aktivitetsmidler til klubbene, er det medlemstall som ligger til grunn. Derfor er det viktig at alle aktive i klubben er registrerte medlemmer.

Les en steg-for-steg-bruksanvisning for registrering i MinIdrett

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.